8,9

World Press Photo 2020: Visita Guiada

· 40min.

Visita guiada online a la nova exposició del concurs de fotoperiodisme internacional més prestigiós del món, en la seva edició barcelonina.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Visita guiada online a la nova exposició del concurs de fotoperiodisme internacional més prestigiós del món, en la seva edició barcelonina. 

Crisi mediambiental i canvi climàtic; problemàtiques de gènere; expressions diverses de l'odi; protestes ciutadanes a escala global; històries de superació a través de l'esport; i alternatives de producció ecològiques, en un viatge audiovisual que ens recorda que hem de mirar al passat per a entendre el nostre present i preveure el futur.  

Aprofundeix en les obres guanyadores de la nova edició del concurs de fotoperiodisme internacional més prestigiós, en aquesta visita guiada a l'exposició World Press Photo 2020, a càrrec de la fundació Photographic Social Vision, que organitza aquesta mostra a Barcelona des de fa 16 anys i que porta dues dècades compromesa amb els valors de la fotografia documental, com a eina útil per a comprendre el món i afavorir la transformació social

Direcció i repartiment

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya

Títols similars

Moltes gràcies a la fundació Photographic Social Vision per portar-nos (aquesta vegada a casa!) les millors mostres del fotoperiodisme i de la fotografia documental de l’any. Són setze anys, ja, de militància i compromís amb el periodisme més responsable. Per molts anys!