8,1

1864

· Sèrie completa · 1 Temporada · 60min/ep.

La major superproducció de la història de la televisió a Europa i una fita de la televisió nòrdica. Versió danesa de "Germans de sang" o "Fills del Tercer Reich".
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

La major superproducció de la història de la televisió a Europa i una fita de la televisió nòrdica. El seu èpic disseny de producció, de nivell cinematogràfic, unit al seu calat en la societat danesa i el seu èxit d'audiència la situen entre la crítica com una versió danesa de "Germans de sang" o "Fills del Tercer Reich". "1864" és sense cap dubte una de les millors sèries de la temporada. 

L'any 2014, una estudiant anomenada Claudia entra a treballar al casalot d'un ancià. Quan troba allà l'antic diari personal d'una jove anomenada Inge, la Claudia se submergeix de ple en la història del seu país a través de l'extraordinari romanç entre dos germans camperols anomenats Peter i Laust i la seva millor amiga, la mateixa Inge, de la qual tots dos estaven enamorats des de la infància. Un idil·li interromput en esclatar el 1864 l'anomenada Guerra dels Ducats entre Dinamarca i Prússia. Quan el Peter i el Laust decideixen deixar enrere la seva plàcida vida al camp per allistar-se a l'exèrcit, es veuen involucrats en una de les batalles més sagnants de la història de Dinamarca: la massacre de Dybbøl, que va marcar al poble danès per sempre.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Danès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Bèl·lic, Drama, Sèries
País:
Dinamarca