6,5

A prop del teu enemic

· Sèrie completa · 0 Temporades · 60min/ep.

Alfred Molina, Angela Bassett i Jim Sturgess protagonitzen aquest luxós drama d'època replet de jazz ambientat en l'avantsala de la Guerra Freda.
No disponible al teu país

Sobre la sèrie

L'avantsala de la Guerra Freda recreada en un luxós hotel britànic on l'imperi es jugava la seva rellevància mundial. Stephen Poliakoff (DANCING ON THE EDGE), un dels millors autors de la televisió britànica segons The Guardian, torna amb un drama d'espies replet de jazz i una cuidadíssima ambientació d'època amb un repartiment d'estrelles  internacionals com Alfred Molina, Jim Sturgess o Angela Basset. 
A PROP DEL TEU ENEMIC segueix els passos del capità de la intel·ligència britànica Callum Ferguson. La seva darrera missió a l'exèrcit consistirà en convèncer a un prestigiós científic alemany perquè treballi a les ordres del govern en un nou avió capaç de superar la barrera del so. Amb la boirina de la Guerra Freda començant a estendre's, és crucial per al Regne Unit assegurar un avantatge tecnològic respecte a Rússia o els Estats Units, com en la II Guerra Mundial. El Callum haurà d'utilitzar mètodes poc ortodoxos per sumar al Dieter a la seva causa, i eventualment desenvoluparan una peculiar amistat. Però aviat, quan es desvetlli que res és el que sembla, la tensió estarà condemnada a emergir.

Més informació

Títol original:
Close to the Enemy
Gèneres:
Drama, Thriller, Sèries
País:
Regne Unit

Títols similars