8,2

Bauhaus, una nova era

· Sèrie completa · 1 Temporada · 45min/ep.

Gran producció alemanya que recorda als mestres i estudiants de la centenària Escola Bauhaus, homes i dones que van inspirar el nostre estil de vida modern.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Commemorant el centenari de la cèlebre Escola Bauhaus, aquesta gran producció alemanya recorda als mestres i estudiants que van inspirar el nostre estil de vida modern, mentre ens narra una història d'amor, traïció i pèrdua de paradís. 

Alemanya, 1919. La I Guerra Mundial ha acabat i els vells imperis s'han ensorrat. Les velles estructures de pensament no han portat res més que destrucció, i Europa es veu ara envoltada d'una nova onada d'idees modernes. Durant aquesta època de confusió, una jove anomenada Dörte Helm, estudiant de Belles Arts, escolta el primer discurs de Walter Gropius a la recentment fundada escola Bauhaus. El seu punt de vista innovador és massa provocatiu per a molts, però emocionant per a la Dörte, que decideix seguir la seva crida. Com tants d'altres, es converteix en una veritable deixebla del nou moviment, però per Gropius, serà alguna cosa més. Tots dos són joves, obstinats i radicals. L'escola es converteix en un focus de modernitat, jazz, arquitectura avantguardista i feminisme. Però mentre a la Bauhaus evoluciona una nova forma de vida, i amb ella noves esperances, la inflació deixa a molts alemanys famolencs i preocupats pel futur

Direcció i repartiment

Direcció:
Lars Kraume

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Alemany • Subtítols: Anglès i Català

Més informació

Títol original:
Die Neue Zeit
Gèneres:
Sèries, Drama
País:
Alemanya