7,3

Cara a cara

· Sèrie completa · 1 Temporada · 25min/ep.

Excitant thriller criminal nòrdic sobre un policia que ha d'investigar el suposat suïcidi de la seva pròpia filla. Una de les sèries més sorprenents i originals de la temporada.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Excitant i memorable thriller criminal nòrdic sobre un policia que ha d'investigar el suposat suïcidi de la seva pròpia filla. Amb una fascinant estructura narrativa, la sèrie relata 24 hores decisives en la vida de l'oficial Bjorn Rasmussen, i cada episodi de 30 minuts narrats en temps real el reuneix amb nous personatges que l'aproparan a una veritat cada vegada més atroç. La flor i nata de la interpretació danesa eleva el nivell d'una de les sèries més sorprenents i originals de la temporada. 

L'oficial de policia Bjørn Rasmussen (Ulrich Thomsen) és reclamat per la unitat de patologia forense per investigar el suïcidi d'una jove. En arribar al dipòsit descobreix el cadàver de la seva pròpia filla Christina. Rasmussen es nega a acceptar la hipòtesi del suïcidi, i quan descobreix indicis de l'existència d'un possible assassí, se submergeix en una espiral de fúria i tensió a la cerca de la veritat.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Danès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Forhøret (Face to Face)
Gèneres:
Sèries, Thriller
País:
Dinamarca