7,8

Chimerica

· Sèrie completa · 1 Temporada · 45min/ep.

La fotografia de l'estudiant que va frenar els tancs a la Plaça Tiananmen de Pequín el 1989, reviu en aquest excepcional drama sobre el poder de les imatges i les fake news.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

La fotografia, gravada en el nostre imaginari col·lectiu, de l'estudiant que va frenar els tancs a la Plaça Tiananmen de Pequín el 1989, reviu en aquest excepcional drama sobre el poder de les imatges i les fake news. 

Any 2016 als Estats Units. A les portes de les eleccions presidencials que portaran Donald Trump a la Casa Blanca, un prestigiós fotoperiodista, Lee Berger, travessa una greu crisi professional. Ha sortit a la llum que una de les seves fotografies més premiades i reconegudes, la d'una víctima de la guerra de Síria, està trucada. Disposat a recuperar el seu prestigi, Berger decideix viatjar a la Xina per tornar a una de les seves primeres fotos, potser la més coneguda, la que el 1989 va fer a la Plaça Tiananmen, i en la qual un jove es plantava davant d'uns tancs durant una protesta estudiantil . Berger està disposat a trobar "L'Home del Tanc", però potser no està preparat per descobrir la impactant veritat darrere d'aquella imatge.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Sèries, Drama, Thriller
País:
Regne Unit

Títols similars