7,9

Detectiu Muncie

· Sèrie completa · 1 Temporada · 44min/ep.

Mini-sèrie britànica sobre les aventures de l'assassí en sèrie més popular del Regne Unit als anys 50, Peter Manuel, i William Muncie, el detectiu que el va posar davant la justícia.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Estrenem en exclusiva aquesta mini-sèrie britànica sobre les aventures de l'assassí en sèrie més popular del Regne Unit als anys 50, Peter Manuel, i la batalla de l'home que va aconseguir engarjolar-lo, el detectiu William Muncie. Com "Mindhunter" a la britànica. 

A mitjans dels anys 50, abans que el terme "assassí en sèrie" fos encunyat per l'FBI als EE.UU., Peter Manuel va matar nou persones, incloent un nen de 10 anys. Una de les majors dificultats per aturar les seves atrocitats és que els seus crims no seguien cap tipus de lògica i semblaven regits per la més absoluta aleatorietat. El detectiu William Muncie, que ja l'havia detingut quan tenia 16 anys per assaltar a una dona i entrar a robar en diversos habitatges, va viure un autèntic via crucis durant els mesos en què va seguir la seva pista abans d'aconseguir la seva detenció. Condemnat a mort el 1958, Peter Manuel va ser una de les últimes persones en ser executades a Escòcia, després d'un procés judicial enormement mediàtic i sensacionalista.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
In Plain Sight
Gèneres:
Thriller, Sèries
País:
Regne Unit