8,7

Diaris de la Gran Guerra

· Sèrie completa · 1 Temporada · 50min/ep.

La I Guerra Mundial com mai abans te l'havien explicat. 14 històries personals recollides en diaris, cartes, telegrames i postals són l'origen d'aquesta gran sèrie europea.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

La Primera Guerra Mundial com mai abans te l'havien explicat. Un ampli equip d'escriptors i historiadors han seleccionat, entre més de mil dramàtiques històries recollides en diaris, cartes, postals i telegrames durant la Gran Guerra, 14 experiències personals de gent que va viure i patir en primera persona el conflicte. Una aproximació que, més enllà de batalles i governs enderrocats, ens recorda que al final, en qualsevol guerra, perdem els de sempre. 

Quan va esclatar la guerra a Europa el 1914, la majoria de gent a tot arreu pensava que el conflicte acabaria per Nadal. No podien imaginar com d'equivocats que estaven. Un atemptat a Sarajevo va acabar convertint-se en la bola de neu que va arrasar el món. Havia començat un nou tipus de guerra lluitada amb tècniques i mitjans mai abans vistos. Al novembre del 1918, 10 milions de persones havien mort i el mapa polític del planeta havia estat redibuixat. La mentalitat i l'actitud de la gent va canviar per sempre per donar pas a l'Edat Moderna. Atrapats enmig d'aquest caos, milions d'homes, dones i nens van veure com les seves vides canviaven sense que poguessin fer res per evitar-ho

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
14 Tagebücher des Ersten Weltkriegs
Gèneres:
Sèries, Drama, Bèl·lic