8,2

Eden

· Sèrie completa · 1 Temporada · 45min/ep.

La crisi migratòria d'Europa centra aquesta minisèrie de Dominik Moll ("Harry, un amigo que os quiere"), que il·lustra el major repte del Vell Continent des de diversos punts de vista.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Dominik Moll ("Harry, un amigo que os quiere") escriu i dirigeix aquesta minisèrie que aborda la crisi migratòria d'Europa des de diferents punts de vista: des del món que s'amaga darrere de la Comissió Europea de Brussel·les fins al sector de la seguretat, passant pel dia a dia dels refugiats que arriben a Europa i la reacció de la societat cap a ells. 

Una platja grega en un dia assolellat. Tot d'una, una petita pastera que transporta a cinquanta refugiats arriba a la platja i els seus passatgers comencen a travessar una multitud de turistes estupefactes. Aquesta inquietant escena vincula el destí de molts personatges: un nen nigerià en fugida, un guàrdia de seguretat grec turmentat per la culpa, la gerent d'un campament de refugiats francès atrapada en el caos, una parella d'alemanys que acull un refugiat en secret, i una família siriana que vol començar de zero, però que aviat es veurà presa del seu passat.

Direcció i repartiment

Direcció:
Dóminik Moll

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català i Anglès

Més informació

Gèneres:
Sèries, Drama
País:
Alemanya

Si Netflix és per desconnectar -el que l'interessa al poder- Filmin va bé per connectar... Una sèrie imprescindible.