7,4

El misteri de Lord Lucan

· Sèrie completa · 1 Temporada · 65min/ep.

Una increïble història real sobre un assassinat que va commoure a l'alta societat londinenca i que encara avui continua sense resoldre.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Una increïble història real sobre un assassinat que va commoure a l'alta societat londinenca i que encara avui continua sense resoldre. Basada en el llibre de John Pearson, habitual biògraf d'Ian Fleming, i adaptada pel guionista de pel·lícules com PHILOMENA, EL MISTERI DE LORD LUCAN dóna resposta a un dels enigmes més inquietants de l'era moderna: què va passar amb Lord Lucan? 

El 7 de novembre de 1974, Sandra Rivett, la mainadera de la família Lucan, va ser assassinada a la residència familiar. Poc després, el principal sospitós, Lord Lucan, va desaparèixer i mai va tornar. Va ser un escàndol que va sacsejar els fonaments de les classes privilegiades de Londres. EL MISTERI DE LORD LUCAN retrata el luxós món pel qual es movien aquests aristòcrates, replet d'excessos i d'apostes, una vida sense preocupacions. Però després de la lluminosa imatge pública s'oculta un costat fosc, on la corrupció i les mentides es passegen lliurement i la germanor de l'elit es mostra superior a les normes morals que regeixen per a la resta de ciutadans.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The mystery of Lord Lucan
Gèneres:
Sèries, Drama, Thriller
País:
Regne Unit