6,4

El petó de Singapur

· Sèrie completa · 1 Temporada · 60min/ep.

Una luxosa adaptació del clàssic britànic de JG Farrell signada per l'oscaritzat Christopher Hampton. Una comèdia romàntica ambientada durant la invasió japonesa de Singapur.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Charles Dance ("Joc de Trons") lidera el repartiment de l'adaptació televisiva de la novel·la "The Singapore Grip", de JG Farrell. Una comèdia dramàtica al voltant d'un triangle amorós durant la invasió japonesa de Singapur amb la qual ITV ha recuperat el sabor anyenc d'aquelles sèries britàniques de qualitat que s'emetien els diumenges a la nit fa anys. Una sàtira colonialista que arremet contra l'arrogància d'aquells homes caucàsics que reposaven en països exòtics a principis del segle XX. 

La història se centra en una família britànica, els Blackett, que controlen una de les empreses comercials líders al Singapur de l'era colonial; i en el fill del seu soci, Matthew Webb. Walter Blackett està interessat en què el jove es casi amb la seva filla Joan, però el Matthew està interessat en canvi en una misteriosa dona xinesa, Vera Chiang. Quan els japonesos envaeixen i ocupen Singapur, la parella es veu obligada a separar-se.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Singapour Grip
País:
Regne Unit