El temps de la felicitat
El temps de la felicitat

El temps de la felicitat

State Of Happiness (Lykkeland)

Temporades disponibles

Sèrie completa

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Noruec
  • Subtítols: Català
Any de producció

2018

Gèneres

Drama, Sèries

Sobre la sèrie

Una multipremiada sèrie ambientada a finals de la dècada dels 60 en una societat noruega puritana i conservadora, els fonaments de la qual es veuran remoguts pel descobriment de l'últim jaciment petrolífer d'Europa. 

Any 1969 al petit poble costaner de Stavanger (Noruega). Diverses companyies petrolieres de tot el món han realitzat perforacions al Mar del Nord, però al no haver trobat res, estan pensant a abandonar el lloc. El dia de Nadal, Phillips Petroleum, una empresa americana, aconsegueix trobar el jaciment petrolífer més gran de la història. La vida a Stavanger, fins aleshores un poble dedicat a la pesca i que patia una greu crisi econòmica, farà un gir de 180 graus i Noruega experimentarà un canvi sense precedents en el seu avanç cap a l'estat del benestar i la igualtat de drets entre homes i dones. La història se centra en quatre joves, els noruecs Anna, Christian i Toril i el nord-americà Jonathan, en les seves relacions i els seus somnis en un temps de prosperitat i canvi.

direcció

Petter Naess

Títols similars

Com valores aquesta sèrie?

andreuvng

Una història senzilla que explica un dels grans moments de la Noruega del SXX, i dóna claus per entendre la seva actual posició de país ric. Molt rellevant la frase "Noruega pren decisions pensant en la justicia más que no en la practicitat".

01 octubre 2019