8,1

El temps de la felicitat

· Sèrie completa · 1 Temporada · 46min/ep.

Una multipremiada sèrie ambientada en una societat noruega puritana i conservadora, els fonaments de la qual es veuran remoguts pel descobriment de l'últim jaciment petrolífer d'Euro
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Una multipremiada sèrie ambientada a finals de la dècada dels 60 en una societat noruega puritana i conservadora, els fonaments de la qual es veuran remoguts pel descobriment de l'últim jaciment petrolífer d'Europa. 

Any 1969 al petit poble costaner de Stavanger (Noruega). Diverses companyies petrolieres de tot el món han realitzat perforacions al Mar del Nord, però al no haver trobat res, estan pensant a abandonar el lloc. El dia de Nadal, Phillips Petroleum, una empresa americana, aconsegueix trobar el jaciment petrolífer més gran de la història. La vida a Stavanger, fins aleshores un poble dedicat a la pesca i que patia una greu crisi econòmica, farà un gir de 180 graus i Noruega experimentarà un canvi sense precedents en el seu avanç cap a l'estat del benestar i la igualtat de drets entre homes i dones. La història se centra en quatre joves, els noruecs Anna, Christian i Toril i el nord-americà Jonathan, en les seves relacions i els seus somnis en un temps de prosperitat i canvi.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Noruec • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
State Of Happiness (Lykkeland)
Gèneres:
Drama, Sèries
Països:
Bèlgica , Noruega

Títols similars

Una història senzilla que explica un dels grans moments de la Noruega del SXX, i dóna claus per entendre la seva actual posició de país ric. Molt rellevant la frase "Noruega pren decisions pensant en la justicia más que no en la practicitat".