8

Exit

· 1 Temporada · 30min/ep.

Basada en el testimoni real de quatre inversors d'enorme èxit, la sèrie escàndol de l'any a Escandinàvia exposa com la gent amb molts diners s'evadeix de l'estrès i el tedi vital.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

La sèrie escàndol de la temporada a Escandinàvia. Basada en el testimoni real de quatre inversors d'enorme èxit d'Oslo, aquesta comèdia negríssima exposa de quina manera la gent amb molts, molts diners s'evadeix de l'estrès i el tedi vital. Drogues, prostitució, humiliacions i violència extrema en aquesta producció noruega, premiada al prestigiós festival Sèries Mania, que segueix l'estela de títols com "El Lobo de Wall Street" o "Succession". 

Quatre amics, l'Adam, el William, el Henrik i el Jeppe, busquen una via d'escapament per a la seva rutina diària. Els quatre són empresaris d'enorme èxit i comparteixen el seu trastorn narcisista i la necessitat de mantenir les formes de cara a la galeria mentre donen curs al seu compulsiu desig de sexe, violència i drogues. Seguim les seves vides a les seves luxoses mansions, les seves oficines en edificis altíssims, les seves residències de vacances, a Noruega o a l'estranger, i les seves festes salvatges.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Noruec • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Sèries, Comèdia, Drama
País:
Noruega