Heavies tendres
Heavies tendres

Heavies tendres

Temporades disponibles

Sèrie completa

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Català
  • Subtítols: Espanyol
País

Espanya

Any de producció

2018

Sobre la sèrie

Després de l'èxit de "Arròs covat", l'il·lustrador Juanjo Sáez viatja a la seva infància per a relatar-nos una entranyable història d'amistat, adolescència i heavy-metal.

"Heavies tendres" tracta sobre el Juanjo i el Miquel, dos nois adolescents de la Barcelona de 1991 que trobaran en la seva amistat i en la música heavy un refugi del món gris en què viuen. El Juanjo és un noi asmàtic que ha viscut protegit per la seva família fins al punt d'ofegar-lo. El Miquel pertany a una família amb un pare absent. La seva mare intenta sortir-se'n ella sola, però no sempre ho aconsegueix. "Heavies tendres" parla de les primeres emocions i d'aquell moment crucial a la vida on es passa de la infància a la maduresa. Una sèrie tendre i divertida que emociona i ens farà reviure els moments de la nostra pròpia adolescència.

Direcció i repartiment

Títols similars

Com valores aquesta sèrie?

No comments

8.0

"Una poètica basada en un pòsit de fets reals per donar peu a un pacte de ficció que, si l’acceptem, ens regala com a resposta el privilegi d’unes 'passes de fermesa', en mots de Santi Balmes."

Anna Carreras de El Nacional