Heavies tendres
Heavies tendres

Heavies tendres

Temporades disponibles

Sèrie completa

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Català
  • Subtítols: Espanyol
País

Espanya

Any de producció

2018

Sobre la sèrie

Després de l'èxit de "Arròs covat", l'il·lustrador Juanjo Sáez viatja a la seva infància per a relatar-nos una entranyable història d'amistat, adolescència i heavy-metal.

"Heavies tendres" tracta sobre el Juanjo i el Miquel, dos nois adolescents de la Barcelona de 1991 que trobaran en la seva amistat i en la música heavy un refugi del món gris en què viuen. El Juanjo és un noi asmàtic que ha viscut protegit per la seva família fins al punt d'ofegar-lo. El Miquel pertany a una família amb un pare absent. La seva mare intenta sortir-se'n ella sola, però no sempre ho aconsegueix. "Heavies tendres" parla de les primeres emocions i d'aquell moment crucial a la vida on es passa de la infància a la maduresa. Una sèrie tendre i divertida que emociona i ens farà reviure els moments de la nostra pròpia adolescència.

Títols similars

Com valores aquesta sèrie?

No comments

8.0

"Una poètica basada en un pòsit de fets reals per donar peu a un pacte de ficció que, si l’acceptem, ens regala com a resposta el privilegi d’unes 'passes de fermesa', en mots de Santi Balmes."

Anna Carreras de El Nacional