6,4

Helvetica

· Sèrie completa · 1 Temporada · 55min/ep.

Una netejadora d'origen kosovar que treballa al Palau Federal de Suïssa es veu atrapada en una fosca trama geopolítica en aquesta sèrie que s'infiltra en el cor del poder helvètic.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Una netejadora d'origen kosovar que treballa al Palau Federal de Suïssa es veu atrapada en una fosca trama geopolítica en aquesta excel·lent i emocionant sèrie que s'infiltra en el cor del poder helvètic i posa en dubte la imatge que tots tenim d'un país pacífic, afable i exemplar.  

En l'apogeu del seu mandat, la presidenta de Suïssa, Kathy Kunz, està disposada a intercanviar un arsenal de bombes il·legals per ostatges retinguts a Iemen. La situació es complica quan Farouk Sadiki, un dignatari de Qatar aliat de Suïssa, és arrestat per Rainald Mann, un oficial de policia antiterrorista que va darrere d'un líder gihadista. Complexitats polítiques molt allunyades de les preocupacions de la Tina, una dona sense història, treballadora del Palau Federal, que s'encarrega de netejar l'oficina dels poderosos. Fins que un dia un suposat amic del seu pare arriba a casa seva, pistola en mà, per a demanar-li “un favor". Per a protegir a la seva família, la Tina acceptarà infiltrar-se en el cor del poder suís.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Sèries, Drama, Thriller
Països:
Suïssa , Bèlgica