8,1

Hipòcrates

· Sèrie completa · 1 Temporada · 50min/ep.

Tres residents sense experiència i un metge forense han d'agafar les regnes d'un hospital quan la resta de l'equip mèdic es veu obligat a romandre en quarentena.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Thomas Lilti va ser metge abans que director de cinema, i això sempre s'ha notat en les seves pel·lícules ("Un doctor en la campiña", "Mentes brillantes..."). En la seva primera sèrie de televisió narra la història de tres joves residents i un forense que es veuen obligats a agafar les regnes de l'Hospital de París quan una quarantena indefinida deixa en quadre a la plantilla del centre. Una mirada fresca i única al subgènere de les sèries sobre hospitals. 

A causa de les dràstiques mesures preventives de salut preses en un hospital públic, els metges a càrrec del departament de medicina interna han de romandre en quarantena durant 24 hores. Tres residents sense experiència i un metge forense que no es coneixen han de fer front a la situació i assumir el control del departament pel seu compte, sense saber que aquesta quarantena temporal està a punt d'estendre's indefinidament.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Hippocrate
Gèneres:
Sèries, Drama
País:
França