7,8

Jet Lag

· 0 Temporades · 25min/ep.

Cèlebre sit-com de TV3 creada per T de Teatre i el director Cesc Gay ("Truman"), sobre l'amistat de cinc dones, tres d'elles hostesses de vol, que comparteixen pis a Barcelona.

Sobre la sèrie

Cèlebre sit-com de TV3 creada per la companyia de teatre catalana T de Teatre i el director Cesc Gay ("Truman"). Tracta sobre l'amistat de cinc dones, tres d'elles hostesses de vol, que comparteixen pis a Barcelona. 

Explica la història de tres hostesses de vol de la companyia FlyFly, que comparteixen pis a Barcelona: l'Esther, una dona conservadora en aparença, una mica neuròtica i obsessionada per l'ordre; la Sílvia, una dona molt clara i pràctica a la qual li costa mostrar la seva part més tendra, i la Carla, la més frívola de totes: li encanta la roba, viure bé i tenir molts amants. Amb elles viu també la Mariona, la germana petita de l'Esther, que arriba a Barcelona per comprar-se el vestit de núvia. El seu viatge farà que tots els seus plans canviïn, anul·lant la boda i instal·lant-per sempre al sofà del pis. El grup de noies es completa amb la Diana, la veïna de l'escala una mica surrealista, vídua des de fa un any, que passa més estona a casa de les hostesses que a la seva pròpia.

Direcció i repartiment

Direcció:
Jordi Frades

Més informació

Gèneres:
Sèries, Comèdia
País:
Espanya

Títols similars