8,2

Jonathan Strange i el Sr. Norrell

· Sèrie completa · 1 Temporada · 60min/ep.

Superproducció de BBC que adapta el best-seller de Susanna Clarke, una història fantàstica que imagina un temps en el qual la màgia està a l'ordre del dia. Guanyadora de 2 BAFTA.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Superproducció de BBC que adapta el best-seller de Susanna Clarke, una història fantàstica que imagina un temps en el qual la màgia està a l'ordre del dia. Guanyadora de 2 BAFTA, va ser considerada pel British Film Institute com un dels 10 programes de televisió més rellevants de l'any. 

Ambientada a Anglaterra durant les Guerres Napoleòniques, a principis de segle XIX, en un temps alternatiu en el que la màgia és àmpliament reconeguda, encara que poques vegades es practica. El Sr. Norrell, de l'Abadia de Hurtfew, pot fer que les estàtues de York Minster parlin i es moguin. El seu criat John Childermass el convenç de viatjar a Londres per ajudar en la guerra contra França. Per la seva banda, Jonathan Strange decideix començar a estudiar màgia després que un mag de carrer li vaticini que està destinat a convertir-se en un gran mag.

Direcció i repartiment

Direcció:
Toby Haynes

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Anglès i Català

Més informació

Títol original:
Jonathan Strange & Mr. Norrell
Països:
Regne Unit, Canadà