Les molèsties
Les molèsties

Les molèsties

Temporades disponibles

Sèrie completa

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Català
  • Subtítols: Espanyol
dirección

Roger Coma

País

Espanya

Any de producció

2018

Sobre la sèrie

Nova sèrie de petit format de Roger Coma, creador de "Les coses grans", estrenada amb èxit a Betevé. Una nova reflexió sobre la crisi dels 30 i tants i les seves derives existencials. 

Cada capítol planeja sobre el costumisme generacional dels quasiquaranta, amb temàtiques senzilles, humor càustic i uns diàlegs afinats. Humor amb textura psicològica. Responsabilitats contra egos. Aspiracions laborals incompletes, desitjos sexuals no resolts i afectes.

Direcció i repartiment

Títols similars

Com valores aquesta sèrie?

Un sèrie excel•lent, simpàtica i inteligent i plena de matissos, amb humor àcid i també tendresa i encant i formidables troballes, i amb voluntad de ser una mica poca-solta (per amagar una mica els profunds sentiments implícits). (Magnífica realització de Roger Coma (que esperavem després de Les Coses Grans). Molt bona feina dels actors, i amb alguns dels actors més empàtics i més encant del nostre panorama com David Verdaguer i el mateix Roger Coma. Felicitats.

27 octubre 2018 (Editat)
6.0

"Roger Comas es pren la molèstia de plasmar en una web-sèrie els seus pensaments sobre la quotidianitat i explicar-nos per què les coses grans es converteixen amb els anys en molèsties."

Alice Tapiol de El Cinèfil