Les molèsties
Les molèsties

Les molèsties

Temporades disponibles

Sèrie completa

País

Espanya

Any de producció

2018

Sobre la sèrie

Nova sèrie de petit format de Roger Coma, creador de "Les coses grans", estrenada amb èxit a Betevé. Una nova reflexió sobre la crisi dels 30 i tants i les seves derives existencials. 

Cada capítol planeja sobre el costumisme generacional dels quasiquaranta, amb temàtiques senzilles, humor càustic i uns diàlegs afinats. Humor amb textura psicològica. Responsabilitats contra egos. Aspiracions laborals incompletes, desitjos sexuals no resolts i afectes.

direcció

Roger Coma

Títols similars

Com valores aquesta sèrie?

dteruelf

annak 1 es veu que té vergonya aliena (comentari despectiu), però no en manifesta de pròpia.

28 octubre 2018
dteruelf

Un sèrie excel•lent, simpàtica i inteligent i plena de matissos, amb humor àcid i també tendresa i encant i formidables troballes, i amb voluntad de ser una mica poca-solta (per amagar una mica els profunds sentiments implícits). (Magnífica realització de Roger Coma (que esperavem després de Les Coses Grans). Molt bona feina dels actors, i amb alguns dels actors més empàtics i més encant del nostre panorama com David Verdaguer i el mateix Roger Coma. Felicitats.

27 octubre 2018 (Editat)
silsmaria

No aguanto ni un capítol, per vergonya aliena

07 octubre 2018
6.0

"Roger Comas es pren la molèstia de plasmar en una web-sèrie els seus pensaments sobre la quotidianitat i explicar-nos per què les coses grans es converteixen amb els anys en molèsties."

Alice Tapiol de El Cinèfil