7,6

Manhunt

· 1 Temporada · 45min/ep.

Analític i emocionant retrat de la investigació al voltant de l'assassinat de l'estudiant francesa Amélie Delagrange pel qual va ser detingut l'assassí en sèrie Levi Bellfield.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Prop de 10 milions d'espectadors al Regne Unit han convertit "Manhunt" en la sèrie més vista d'ITV des dels temps de "Broadchurch" (2013). Un analític i emocionant retrat, en tres parts, de la investigació al voltant de l'assassinat real de l'estudiant francesa Amélie Delagrange pel qual va ser detingut, l'any 2004, l'assassí en sèrie Levi Bellfield. El còmic Martin Clunes ("Doc Martin") li dóna un gir de 180 graus a la seva carrera donant vida a l'inspector Colin Sutton, paper pel qual ja ha guanyat un Bafta. 

La història comença a l'agost de 2004 quan la policia britànica troba el cos sense vida d'una jove francesa, Amélie Delagrange. L'inspector Colin Sutton és nomenat oficial al càrrec de la investigació. Al principi es troba amb molts problemes: no hi ha forenses, motius ni testimonis del crim. El seu minuciós treball de detectiu dóna finalment amb un sospitós: Levi Bellfield. Però ara haurà de trobar proves suficients per a arrestar-lo i assegurar-se que sigui declarat culpable en el judici.

Direcció i repartiment

Direcció:
Marc Evans

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Sèries, Thriller, Drama
País:
Regne Unit