8,6

Quan la pols es fa cendra

· Sèrie completa · 1 Temporada · 60min/ep.

Les vides de vuit personatges s'entrellacen després que un salvatge atemptat terrorista sacsegi la ciutat de Copenhaguen. Un dels darrers èxits de la televisió escandinava.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Les vides de vuit personatges s'entrellacen després que un salvatge atemptat terrorista sacsegi la ciutat de Copenhaguen. Amb un impressionant 42% de share durant la seva emissió a Dinamarca, aquesta sèrie, creada per la nominada a l'Oscar Dorte Warnøe Høgh i Anada Maria Rydén, és un dels últims èxits de la televisió escandinava. 

Divendres a la nit a Copenhaguen. En un concorregut restaurant la vetllada transcorre amb total normalitat. De sobte, tres siluetes entren per la porta i obren foc contra els clients. La vida mai tornarà a ser igual. Tall a negre.  

21 dies abans de la massacre, el Nikolaj està a punt de fer-se càrrec del restaurant on treballa com a xef. El Jamal vol aprovar l'examen de conduir per a complir amb les expectatives de la seva família. La Lisa, una famosa cantant sueca, està a punt de començar una nova vida amb el seu amant danès. I el Holger, un vell solitari, està tractant d'acabar amb la seva. L'Elisabeth, la ministra de justícia danesa, es debat entre retirar-se per a passar més temps amb la seva dona o romandre en el joc polític, on se sent més viva. Mentrestant, la Marie, una nena de 8 anys, troba una bala brillant i daurada al bosc, i  la Ginger, una nena sense llar, encara no sap que es convertirà en una important testimoni ocular. En el transcurs de tres setmanes, la vida d'aquests vuit personatges principals canviarà dramàticament.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Danès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Når støvet har lagt sig (When the Dust Settles)
Gèneres:
Sèries, Drama
País:
Dinamarca

Els primers capítols són durs i potser no acabes d'entendre que calgui tanta duresa. A la segona meitat de la sèrie tot va quedant clar i t'adones dels inesperats terrenys on pot florir la humanitat. Ens ha agradat molt.
Únic aspecte negatiu: el català del subtítols deixa molt que desitjar.

una història molt ben estructurada al voltant d'un drama. Molt humana. He disfrutat.

El cinema danès mai em decepciona. Histories humanes magnificament trenades a partir d'una tragedia. La humanitat pren relleu i força, quant de sobte apareix de manera cruel la inhumanitat. I a partir d'aqui els cors dels protagonistes s'estoven, i les seves vides prenen una dimensió diferent. Aquesta es la grandesa de la serie.

(Editat)