Quan la pols es fa cendra
Quan la pols es fa cendra

Quan la pols es fa cendra

Når støvet har lagt sig (When the Dust Settles)

Temporades disponibles

Sèrie completa

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Danès
  • Subtítols: Català
País

Dinamarca

Any de producció

2020

Gèneres

Sèries, Drama

Sobre la sèrie

Les vides de vuit personatges s'entrellacen després que un salvatge atemptat terrorista sacsegi la ciutat de Copenhaguen. Amb un impressionant 42% de share durant la seva emissió a Dinamarca, aquesta sèrie, creada per la nominada a l'Oscar Dorte Warnøe Høgh i Anada Maria Rydén, és un dels últims èxits de la televisió escandinava. 

Divendres a la nit a Copenhaguen. En un concorregut restaurant la vetllada transcorre amb total normalitat. De sobte, tres siluetes entren per la porta i obren foc contra els clients. La vida mai tornarà a ser igual. Tall a negre.  

21 dies abans de la massacre, el Nikolaj està a punt de fer-se càrrec del restaurant on treballa com a xef. El Jamal vol aprovar l'examen de conduir per a complir amb les expectatives de la seva família. La Lisa, una famosa cantant sueca, està a punt de començar una nova vida amb el seu amant danès. I el Holger, un vell solitari, està tractant d'acabar amb la seva. L'Elisabeth, la ministra de justícia danesa, es debat entre retirar-se per a passar més temps amb la seva dona o romandre en el joc polític, on se sent més viva. Mentrestant, la Marie, una nena de 8 anys, troba una bala brillant i daurada al bosc, i  la Ginger, una nena sense llar, encara no sap que es convertirà en una important testimoni ocular. En el transcurs de tres setmanes, la vida d'aquests vuit personatges principals canviarà dramàticament.

Títols similars

Com valores aquesta sèrie?

antipodes

El cinema danès mai em decepciona. Histories humanes magnificament trenades a partir d'una tragedia. La humanitat pren relleu i força, quant de sobte apareix de manera cruel la inhumanitat. I a partir d'aqui els cors dels protagonistes s'estoven, i les seves vides prenen una dimensió diferent. Aquesta es la grandesa de la serie.

2 days ago (Editat)