7,8

Sanditon

· Sèrie completa · 1 Temporada · 45min/ep.

Andrew Davis ("El diari de Bridget Jones") adapta l'última novel·la inacabada de Jane Austen, sobre un poble de pescadors que es prepara per a acollir la construcció un gran balneari.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

El guanyador del BAFTA i l'Emmy, Andrew Davis, adapta de nou a Jane Austen, després de fer-ho l'any 1995 amb "Orgull i prejudici", per a portar a la ficció televisiva l'última i inacabada novel·la de la cèlebre escriptora anglesa. La trama s'ambienta en un petit poble de pescadors que es prepara per a acollir la construcció d'un gran balneari que revitalitzarà la zona.  

Sanditon és el nom d'un antic poble de pescadors que s'està transformant en un balneari de moda. Allí es troba Charlotte Heywood, una dona liberal i moderna per a l'època i també molt impulsiva que desitja reinventar-se. La trama dóna un gir quan surten a la llum les agendes ocultes dels personatges, la fortuna dels quals depèn de l'èxit comercial de Sanditon.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català i Espanyol

Més informació

Gèneres:
Sèries, Drama
País:
Regne Unit
rufa58

La serie muy buena, pero el final desastroso si lo que valoras es el espíritu de las novelas de Jane Austen. Suspendida!!