6,6

Sex

· Sèrie completa · 1 Temporada · 12min/ep.

Imatges intenses i una partitura imponent per a desenvolupar una història d'amor contemporània i adolescent, molt influenciada per les xarxes socials.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Mundialment estrenada a l'última Berlinale, en episodis de tot just un quart d'hora, la directora danesa Amalie Næsby Fick i la creadora i escriptora Clara Mendes utilitzen imatges intenses i una partitura imponent per a desenvolupar una història d'amor contemporani i adolescent, molt influenciada per les xarxes socials. 

Un petó a la teulada en una nit càlida a Copenhaguen i la Cathrine, de poc més de 20 anys, ja no pot controlar la seva vida. D'una banda, està la seva col·lega Selma, de qui vol més després d'aquest primer petó. De l'altra, el seu xicot, el Simon. Per a ell, el poc que tenen és suficient, i des de fa un temps, tenen menys que poc al llit. Per a la Cathrine, que treballa en un centre d'atenció telefònica donant consells sobre sexualitat i relacions, l'absència de sexe és una llosa, i després del petó de la Selma no sap què fer. Te fam, se sent indefensa i sola. Dividida entre el penediment i el desig, arrossega a tots els que l'estimen, i als que ella estima, al seu propi caos

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Danès
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Danès

Més informació

Títol original:
Sex (2020)
País:
Dinamarca

Títols similars