9,1

Sí, Ministre

· Sèrie completa · 3 Temporades · 29min/ep.

La primera i única sèrie guanyadora durant tres anys seguits del Premi a la Millor Comèdia que atorga la prestigiosa Acadèmia Britànica, i un hit de TV3 a Catalunya.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Reconeguda com una de les sèries de televisió més vistes de tots els temps, i la preferida de “La dama de ferro”, aquesta brillant comèdia de bons modals ens relata la història de tres personatges: el recentment anomenat Ministre d'Afers Administratius, en James Hacker, el maquinador Secretari Permanent del ministeri, en Sir Humphrey Appleby, i el sempre respectuós i irònic Secretari Personal, en Bernard Woolley... 

El Molt Honorable James Hacker, ministre d'Afers Administratius, es passeja, aparentment tranquil, pels passadissos del poder de Whitehall i Westminster. Però interiorment aguditza el seu enginy de cara a la cita oficial que ha de tenir amb el seu astut i obstructiu subsecretari permanent, en Sir Humphrey Appleby. Una vegada més, els tòpics presentats a la sèrie resulten curiosament familiars. Retallades en l'administració local, corrupció en la política del Tercer Món i vendes d'armes a grups terroristes són precisament alguns dels temes que han d'examinar el ministre i el seu departament.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Yes, Minister
País:
Regne Unit
Veure fitxa:
IMDB