The Churchmen
The Churchmen

The Churchmen

Ainsi soient-ils

Temporades disponibles

Sèrie completa

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Francès
  • Subtítols: Català i Espanyol
País

França

Any de producció

2012

Gèneres

Drama, Sèries

Sobre la sèrie

Guanyadora en dues ocasions del premi a la Millor Sèrie Francesa al festival Sèrie Mania, arriba a Espanya la producció que ha molestat profundament a l'Església francesa.

Cinc joves d'orígens molt diferents i amb motivacions diferents, ingressen en el seminari catòlic dels Caputxins de París. Els cinc seminaristes són acollits sota l'ala del Pare Fromenger, un esperit lliure i carismàtic, però també temperamental i controvertit, que viu enfrontat a l'autoritari i calculador Monsenyor Román, president de la Conferència Episcopal a França. Les seves constants disputes pertorbaran la vida al seminari i els joves començaran a entreveure el costat fosc i menys conegut de la institució eclesiàstica.

Els subtítols s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Títols similars

Com valores aquesta sèrie?

humjojohum

Humanitza una institució que es resisteix als canvis. Des del desconeixement t'hi apropa i toca temes sensibles tan socialment com per la mateixa religió. Estaria bé una 4a temporada.

19 novembre 2017
marguru

Un tema difícil de tocar el de l'esglèsia espiritual en controvèrsia amb les febleses humanes. Molt ben portada, sensible, intel·ligent i original. La recomano

30 juliol 2017