8,1

The Restaurant

· Sèrie completa · 3 Temporades · 59min/ep.

La superproducció més gran de la història de la televisió a Suècia. Un ambiciós drama familiar que la crítica ha comparat amb "Downton Abbey".
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

La superproducció més gran de la història de la televisió a Suècia. Un ambiciós drama familiar al voltant d'un restaurant, que s'estén al llarg de més de dues dècades i que la crítica ha comparat amb "Downton Abbey". 

Ambientada a Suècia després de la II Guerra Mundial, "The Restaurant" narra la història d'una influent família d'Estocolm, els Löwander, i dels membres del personal del restaurant que regenten, el luxós Djurgårdskällaren. La jove Nina somia obrir el seu propi local de jazz i s'embarca en un romanç secret amb un dels cuiners, mentre els seus germans lliuren una batalla per fer-se amb el control del restaurant. Per la seva banda, la matriarca Helga, amb l'ajuda del xef Stickan, controlen el negoci familiar.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Suec • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Vår tid är nu
Gèneres:
Sèries, Drama, Romàntica
País:
Suècia

La primera temporada és molt bona, tot i que el final, per deixar obert el que passarà a la segona, és una mica truculent, així el darrer capítol de la primera temporada no està gaire a l'altura. La segona temporada es va arrossegant fent giragonses, però al final millora i el darrer capítol és bo. La sèrie enganxa. La qualitat dels subtítutols és millorable.

(Editat)

Massa llarga. Manté l'interès malgrat ser un tant previsible. Fa passar una bona estona i et dona a conèixer la realitat sueca de postguerra fins la dècada dels setantes. Té cert interès polític per tal com tracta l'ascens i els canvis dins la socialdemocràcia sueca.Molt de diner per un resultat una mica ensopit: la major part dels pèrsonatges tòpics, poca imaginació en el desenvolupament de la història, actors no sempre adequats al personatge (i no sempre a l'alçada), un to molt nòrdic: una mica fred...