8,7

The Virtues

· Sèrie completa · 1 Temporada · 52min/ep.

"Ofereix els 20 minuts més intensos de la història de la TV" - The Guardian.<br>Una de les millors sèries britàniques de tots els temps, Millor Sèrie i Millor Actor a Series Mania 2019.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Els creadors de "This is England", Shane Meadows i Jack Thorne, signen una de les sèries de l'any. Stephen Graham (Millor Actor a Sèries Mania 2019) cerca curar les ferides del seu passat en aquesta complexa, commovedora i poderosa història d'amor i redempció que compta amb una banda sonora original de PJ Harvey. 

Sense família propera a la qual recórrer, el Joseph està obsessionat amb un passat que durant dècades ha intentat oblidar, submergint-se en l'alcohol i les drogues. Fart d'una vida sense rumb, decideix tornar a Irlanda per enfrontar-se als seus records d'infància, lligats als serveis socials que es van fer càrrec de la seva tutela. Destrossat física i anímicament, es reuneix amb l'Anna, la germana a la qual no veu des que era petit, i comença a treballar a l'empresa del marit d'aquesta, el Michael. Quan  elJoseph coneix a la germana del Michael, la irascible i temperamental Dinah, que també viu esclava d'un dolorós record, s'estableix entre ambdós una relació que podria arribar a ser alliberadora per a tots dos.

Direcció i repartiment

Direcció:
Shane Meadows

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Anglès
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Sèries, Drama
País:
Regne Unit

Títols similars

No m'estranya que digueu que és una de les millors sèries britàniques que s'han fet... Uf...