Arriba als cinemes “L’Home dels Nassos”, primera pel·lícula d’Abigail Schaaff sobre la llegenda catalana

Autor: FilminCAT

Arriba als cinemes “L’Home dels Nassos”, primera pel·lícula d’Abigail Schaaff sobre la llegenda catalana

Demà 19 de gener arriba a les sales “L’Home dels Nassos”, primera pel·lícula dirigida per la barcelonina Abigail Schaaff, rodada entre febrer i març de 2023. Pablo Derqui i Ivan Benet són els protagonistes d’aquest film que combina mitologia catalana amb memòria històrica. Mercè Llorens, Pep Munné, Maria Molins, Jeannine Mestre, Jorge Motos, Berner Maynes, Malcolm McCarthy i Joan Frank Charansonnet completen el repartiment. Els joves actors turmentats per l’home dels nassos són Salli Diallo, Miranda Munné i Lluc Miravete.

La pel·lícula ens durà a Mura, l’ermita de Sant Julià d’Uixols de Castellterçol, la cova de Collsuspina, el bosc i el pont romànic de Gualba i la masia de Can Plantada, una de les joies del patrimoni de l’Ametlla del Vallès.

L’home dels nassos és un ésser llegendari que captura als infants mentiders durant el dia trenta-u de desembre de cada any. El darrer dia de l’any, es fa creure a la canalla que pels carrers hi poden trobar un home «amb tants nassos com dies té l’any», és a dir, un de sol. Però la quitxalla no s’adona de la trampa i cerca un home estrafolari, un xic monstruós, un home de 365 nassos, amb els quals ensuma les mentides.

La pel·lícula és una coproducció d’Aguacate & Calabaza Films, Turanga Films, L’home dels nassos AIE i Inaudita. És una coproducció amb la productora francesa Halley Production. Compta amb el suport de Televisió de Catalunya, l’ICEC, ICAA i CREA SGR.

La cinta arriba als cinemes de la mà de la distribuïdora catalana Filmax.

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris