Com puc veure ‘Barça Dreams’ en 3D?

Autor: FilminCAT

Com puc veure ‘Barça Dreams’ en 3D?

Emès per Televisió de Catalunya i per altres operadors en el seu muntatge per a cinemes (que ja vam tenir disponible durant un any a Filmin), ‘Barça Dreams’ arriba ara a FilminCAT en una versió reduïda que inclou per primer cop la possibilitat de gaudir del seu visionat en 3D. Per veure'l, necessitareu una Smart TV amb tecnologia 3D i les ulleres corresponents que, normalment, els mateixos televisors incorporen dins l’embalatge original. No podreu veure la pel·lícula en 3D en cap altre dispositiu, perquè el reproductor de Filmin encara no incorpora aquesta opció. 

Per accedir a la pel·lícula des d’una Smart TV podeu cercar-la al catàleg de l’aplicació per a televisors de FilminCAT que trobareu a Android TV o a Apple TV, segons la tecnologia que empri el vostre model, i en alguns models de Samsung. També la podeu emetre mitjançant Google Chromecast, o des d’un iPad o un iPhone fent servir Apple TV. Finalment, sempre hi ha l'opció de connectar un ordinador al televisor fent servir un cable HDMI.

Dins la fitxa de ‘Barça Dreams’, a la pestanya «Veure ara», podeu accedir a les dues versions actualment disponibles de la pel·lícula. Per veure-la en 3D heu de clicar «Versió 3D en català».

Veureu que, d’entrada, la imatge es mostra per duplicat i amb la pantalla partida per la meitat. El tipus de 3D que utilitza ‘Barça Dreams’ és l’anomenat passiu SBS (Side-By-Side), que fa servir ulleres polaritzades més econòmiques que les que empra el 3D actiu. A continuació haureu de cercar al vostre televisor l'opció 3D. Sovint, té un botó propi al comandament a distància; en altres casos, caldrà que navegueu pel menú d’opcions per trobar-la. Un cop la trobeu, haureu de seleccionar l'opció «Side-By-Side» (o «de costat a costat», «horitzontal» o amb algun nom similar). Si ho heu fet bé veureu que la imatge, que fins ara es mostrava per duplicat i amb la pantalla partida, ara és una única imatge que, sense les ulleres, es veu borrosa.

La qualitat de la imatge dependrà, com sempre, de la vostra connexió a la xarxa. La pel·lícula està disponible en Alta Definició, però heu de tenir en compte que moltes de les seves imatges són d’arxiu i van ser rodades fa molts anys, quan la tecnologia era molt menys avançada, i per això de vegades la seva nitidesa no és òptima.

Publica un comentari

Sense opinions