El Cicle Gaudí de cinema català arriba a Berlín, Santiago de Xile, Guadalajara i Londres

Autor: FilminCAT

El Cicle Gaudí de cinema català arriba a Berlín, Santiago de Xile, Guadalajara i Londres

El Cicle Gaudí, reconegut per programar cinema català en diverses localitats de Catalunya des del 2016, amplia ara el seu abast internacional. Després de l'exitosa incursió l'any passat a Ciutat de Mèxic, el cicle arriba enguany a Berlín, Santiago de Xile, Guadalajara i Londres. A totes aquestes ciutats, els espectadors podran gaudir de les pel·lícules que han format part de la programació del Cicle Gaudí a Catalunya en els últims mesos, oferint una mostra representativa de la diversitat i la qualitat del cinema català, present en festivals internacionals i guardonat internacionalment.

Algunes de les produccions que formaran part del Cicle Gaudí 2024 a l'escenari internacional inclouen "20.000 especies de abejas" d'Estibaliz Urresola, "Las buenas compañías" de Silvia Munt, "Els encantats" d'Elena Trapé, "Un año, una noche" d'Isaki Lacuesta, "Suro" de Mikel Gurrea, "Creatura" d'Elena Martín, "Vasil" d'Avelina Prat, "Un cel de plom" de Miquel Romans, "Mediterráneo" de Marcel Barrena, i "Upon Entry (L’arribada)" d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez.

El Cinema Tonalá a Ciutat de Mèxic, el Museo Cabañas a Guadalajara, l'Institute of Contemporary Arts a Londres, el Kino Babylon Mitte a Berlín i la Pontificia Universidad Católica de Chile a Santiago de Xile seran els espais on es projectaran les pel·lícules del Cicle Gaudí.

El mes de febrer, tant el Cinema Tonalá a Ciutat de Mèxic com el Kino Babylon Mitte a Berlín iniciaran les seves projeccions mensuals. A Ciutat de Mèxic serà el divendres 23 de febrer, mentre que a Berlín serà el dissabte 24 de febrer. A més, a la capital alemanya, s'espera la participació de Julian Elizalde, director de fotografia de "Suro", en la presentació d'aquesta projecció i en el posterior col·loqui amb el públic.

Títols esmentats

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris