FilminCAT serà seu virtual de "El dia més curt 2017" 

Autor: FilminCAT

Per primer any, FilminCAT serà seu virtual de la mostra de curtmetratges "El día més curt", que anualment se celebra en més de 20 paÏsos del món i que enguany arriba a la seva cinquena edició. Tradicionalment té lloc el 21 de desembre, ja que és el día més curt de l'any, però la coincidència a Catalunya amb la data de les properes eleccions al Parlament ha portat a la organització a canviar la data i moure-la al dissabte 23 de desembre, en una versió més reduïda del que és habitual.

En qualsevol cas, la mostra tindrà a FilminCAT un caràcter menys efímer, doncs des del 18 de desembre, i fins al darrer dia de l'any, la plataforma acollirà una selecció especial de la secció Km. 0. Una mostra del bo i millor que el cinema català ha ofert al camp del curtmetratge en els darrers anys comissariada per la distribuidora Marvin & Wayne. Els títols que composaran la selecció es donaran a conèixer en els propers dies.

Enguany, l'spot de l'event ha estat dirigit per Belén Funes i Marçal Cebrian, i protagonitzat per l'actriu Greta Fernández. Es tracta d'un microcurt que és un homenatge al curtmetratge, que és risc i valentia i que com bé diu la cançó: "no es sent pres, és lliure i vola sobre l'espai immens".


Publica un comentari

Sense comentaris