FilminCAT serà seu virtual de "El dia més curt 2017" 

Autor: FilminCAT

FilminCAT serà seu virtual de "El dia més curt 2017" 

Per primer any, FilminCAT serà seu virtual de la mostra de curtmetratges "El día més curt", que anualment se celebra en més de 20 paÏsos del món i que enguany arriba a la seva cinquena edició. Tradicionalment té lloc el 21 de desembre, ja que és el día més curt de l'any, però la coincidència a Catalunya amb la data de les properes eleccions al Parlament ha portat a la organització a canviar la data i moure-la al dissabte 23 de desembre, en una versió més reduïda del que és habitual.

En qualsevol cas, la mostra tindrà a FilminCAT un caràcter menys efímer, doncs des del 18 de desembre, i fins al darrer dia de l'any, la plataforma acollirà una selecció especial de la secció Km. 0. Una mostra del bo i millor que el cinema català ha ofert al camp del curtmetratge en els darrers anys comissariada per la distribuidora Marvin & Wayne. Els títols que composaran la selecció es donaran a conèixer en els propers dies.

Enguany, l'spot de l'event ha estat dirigit per Belén Funes i Marçal Cebrian, i protagonitzat per l'actriu Greta Fernández. Es tracta d'un microcurt que és un homenatge al curtmetratge, que és risc i valentia i que com bé diu la cançó: "no es sent pres, és lliure i vola sobre l'espai immens".


Publica un comentari

Sense comentaris