"La vampira de Barcelona", "Las niñas" i "Sentimental" encapçalen les nominacions als Gaudí

Autor: FilminCAT

"La vampira de Barcelona", "Las niñas" i "Sentimental" encapçalen les nominacions als Gaudí

Avui s’han anunciat les nominacions a la tretzena edició dels Premis Gaudí, encapçalades per “La vampira de Barcelona” de Lluís Danés, amb 14 candidatures, i “Las niñas” de Pilar Palomero, amb 13. Cesc Gay també s’ha fet veure amb les 8 nominacions de "Sentimental", seguit de prop per “No Matarás” (6), el thriler de David Victori amb Mario Casas al capdavant.

“La boda de Rosa”, la comèdia dramàtica d’Icíar Bollaín protagonitzada per una alliberada Candela Peña, s’endú 5 candidatures, al igual que “Adú”, histories creuades sobre la migració i la infancia en un context Africà.

A millor pel·lícula opten, a més de “La vampira de Barcelona”, el drama de Ventura Durall ,“L’ofrena”(4), “La dona il·legal” i “Les dues nits d’ahir”

L'experiment cinematogràfic “My Mexican Bretzel” de Núria Giménez Lorang s’alça amb oportunitats a millor documental, guió i muntatge. Amb dues candidatures hi ha el documental “La mami” i “Uno para todos”, on el David Verdaguer interpreta a un mestre d’escola.

Els guanyadors es donaran a conèixer el diumenge 21 de març durant la gala que se celebrarà a l’Auditori del Fòrum (Barcelona).

Publica un comentari

Sense comentaris