6,2

L'alta societat

· 118min.

Una de les comèdies més absurdes dels darrers anys. Sàtira amb gent de poble, burgesos i una investigació criminal, en la qual grans estrelles com Juliette Binoche es riuen d'elles mateix
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una de les comèdies més absurdes dels darrers anys. Sàtira amb gent de poble, burgesos i una investigació criminal, en la qual grans estrelles com Juliette Binoche es riuen d'elles mateixes.

Estiu de 1910. Diversos turistes han desaparegut a les platges de la Costa del Canal, i els inspectors Machin i Malfoy descobreixen que l'epicentre d'aquestes misterioses desaparicions és Slack Bay, la badia on el riu Slack i el mar es troben només durant la marea alta. És en aquesta zona on viu una petita comunitat de pescadors com la família Bréfort, liderada pel pare, al qui anomenne "L'Etern", qui fa el que pot amb els seus bromistes fills, inclòs Ma Loute. D'altra banda, en una mansió al cim de la badia viu la família burgesa Van Peteghem, la filla de la qual, la Billie, s'ha enamorat de Ma Loute. La confusió caurà en ambdues famílies i sacsejarà profundament les seves conviccions i estils de vida.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Ma Loute (Slack Bay)
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
França
Estrena en cinemes:
21/04/17
Recaptació: 125.003,00 €
Espectadors: 20.833

Títols similars

Une très belle histoire de vrai amour, dramatique et émouvante, avec la lumière de Visconti et la drôlerie de Fellini. Il faut que tout le monde admire ce film merveilleux.