L'alta societat
L'alta societat

L'alta societat

Ma Loute (Slack Bay)

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Francès
  • Subtítols: Català

Versió en Català

País

França

Any de producció

2016

Gèneres

Comèdia, Drama

Estrena en cinemes

21/04/17

Recaptació

125.003,00 €

Espectadors

20.833

Sobre la pel·lícula

Una de les comèdies més absurdes dels darrers anys. Sàtira amb gent de poble, burgesos i una investigació criminal, en la qual grans estrelles com Juliette Binoche es riuen d'elles mateixes.

Estiu de 1910. Diversos turistes han desaparegut a les platges de la Costa del Canal, i els inspectors Machin i Malfoy descobreixen que l'epicentre d'aquestes misterioses desaparicions és Slack Bay, la badia on el riu Slack i el mar es troben només durant la marea alta. És en aquesta zona on viu una petita comunitat de pescadors com la família Bréfort, liderada pel pare, al qui anomenne "L'Etern", qui fa el que pot amb els seus bromistes fills, inclòs Ma Loute. D'altra banda, en una mansió al cim de la badia viu la família burgesa Van Peteghem, la filla de la qual, la Billie, s'ha enamorat de Ma Loute. La confusió caurà en ambdues famílies i sacsejarà profundament les seves conviccions i estils de vida.

direcció

Bruno Dumont

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

albertkras

Une très belle histoire de vrai amour, dramatique et émouvante, avec la lumière de Visconti et la drôlerie de Fellini. Il faut que tout le monde admire ce film merveilleux.

07 març 2020