7,9

Iqbal i la fórmula secreta

· 89min.

Escrita pel ministre d'Igualtat noruec, basada en una de les seves novel·les juvenils, on el jove Iqbal és un enginyós adolescent que haurà d'escapar d'un grup de lladres.<br>
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Escrita pel ministre d'Igualtat noruec, basada en una de les seves novel·les juvenils, de gran èxit a Dinamarca, on el jove Iqbal és un enginyós adolescent que haurà d'escapar d'un grup de lladres. 

El jove Iqbal és un noi encantador, divertit i amb molta imaginació que, segons el seu pare, no arribarà mai a convertir-se en un home d'èxit. Però quan l'Iqbal i els seus amics fan volar la seva escola, el seu pare es converteix en el menor dels seus problemes: dos delinqüents volen apoderar-se del fortuït explosiu casolà per fer volar Tivoli per l'aire i construir un dels aparcaments més grans d'Escandinàvia. Per fer xantatge als nens i fer-se amb la fórmula de l'explosiu, els dos delinqüents segresten al germà petit de l'Iqbal. La lluita per alliberar-lo i salvar Tivoli comença i això requereix cooperació, coratge i un munt d'idees creatives, de les quals l'Iqbal és tot un expert.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Iqbal & den hemmelige opskrift
Gèneres:
Aventures, Infantil
País:
Dinamarca
Estrena en cinemes:
15/09/17
Recaptació: 2.608,00 €
Espectadors: 713